Magyar foci sport

„Lóversenypályán” játszik Moszkvában a Fradi

A CSZKA Moszkva kapuját egy igazi klublegenda védi.

A pont nélkül sereghajtó CSZKA Moszkva csütörtökön 18.55-től fogadja az egypontos Ferencvárost az EL harmadik fordulójában. A zöld-fehérek honlapja gyűjtötte össze a legfontosabb tudnivalókat az ellenfélről.

Így kiderült, hogy a CSZKA Moszkva Oroszország legrégebbi klubja. Az egyesületet 1911-ben alapították. Becenevük a „Lovak”. Az elnevezést onnan kapták, hogy az együttes első stadionját egy lóversenypályára építették. A CSZKA lett az első orosz csapat, amelynek sikerült megnyernie egy nemzetközi sorozatot. A moszkvaiak 2005-ben nyerték meg az UEFA Kupát.

Az oroszok keményen neki fognak esni a Ferencvárosnak
A CSZKA Moszkva korai gól érdekében fogja letámadni a Fradit csütörtökön.

A csapatnak korábban volt Zico is az edzője, de legendákból most sincs hiány. A CSZKA kapuját ugyanis egy igazi klublegenda védi. A 33 éves, több mint 100-szoros orosz válogatott Igor Akinfejev 1991 óta, azaz 28 éve a CSZKA labdarúgója. Soha nem hagyta el a klubot, amellyel Oroszországban mindent megnyert, tagja volt az UEFA Kupa-győztes együttesnek is.

Kiemelt fotó: www.fradi.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!