Magyar foci

Miriuta nyilatkozata szemenszedett hazugság – állítja a Kisvárda sportigazgatója

Miriuta olyan súlyos vétséget követett el, amiről Révész Attila nem is beszélhet.

Bő egy héttel ezelőtt távozott az OTP Bank Ligában hatodik helyen álló Kisvárda Master Good vezetői posztjáról Miriuta László, aki a román Digisportnak azt nyilatkozta, hogy azért kellett mennie a csapattól, mert nem engedte be az öltözőbe Révész Attila sportigazgatót. A kisvárdai sportvezető a Digi Sport Reggeli Start című műsorában reagált a tréner szavaira.

Hivatalos: elhalasztják a jövő heti El Clásicót
A két klubnak hétfőig kell döntenie az új időpontról.

Ebből egy szó sem igaz sajnos, nem is értem, hogy miért mondott ilyet. Megbeszéltük az elválás feltételeit, ami lehetett volna más is. A szünetben valóban lementem az öltözőbe, ő a folyosón volt és bejött velem. Gosztonyi András sérüléséről érdeklődtem, de nem kiabáltam. Ez egy szenzációs butaság, ráadásul olvasom, hogy Grozavnak adott taktikai utasításokat, ez meglepő volt számomra, mert nemhogy a Grozavnak, senkinek sem adott soha taktikai instrukciókat. Olyan fejetlenség volt az öltözőben, mintha kártyapartin lennének a játékosok. Ez az egész egy szemenszedett hazugság. Nem értem, miért kell ilyen butaságokat mondani, a saját szegénységi bizonyítványát állítja ki.

Az igazi okokat nem fogom elmondani, sokkal súlyosabb, etikátlanabb és a klubunk számára nagy kárt okozó cselekedett tett, amelyet nem tudtunk tolerálni. Én nem teregetem ki, tartom magam a megállapodásunkhoz. Nagy megkönnyebbülés, mert én hibáztam, én hoztam őt ide. Ő engem tulajdonosként említett, tehát a klub szakmai felépítését sem ismerte, nem készült belőlünk, tulajdonképpen nem tisztelt minket

– nyilatkozta a sportigazgató.

Kiemelt kép: kisvardafc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik