Magyar foci sport

Izomsérülés miatt dőlt ki a magyar válogatott egyik alapembere

Pátkai Máté már a kerethez sem csatlakozik.

A Mol Fehérvar FC középpályása, Pátkai Máté izomsérülés miatt nem csatlakozik a férfi A-válogatott Horvátország és Azerbajdzsán ellen készülő keretéhez – írja rövid közleményében az MLSZ.

Pátkai alapembernek számít Marco Rossi kapitánynál, az emlékezetes budapesti mérkőzésen gólt is lőtt horvátoknak. Arról egyelőre nincs hír, hogy kerül-e be más játékos a keretbe a fehérvári középpályás helyére.

Két vesztes mérkőzés után a világbajnoki ezüstérmes horvátok otthonában lép pályára Marco Rossi válogatottja. Az olasz szövetségi kapitány hétfőn kihirdette a keretet, amely csütörtökön Splitben, majd három nappal később Budapesten (Azerbajdzsán ellen) vív Európa-bajnoki selejtezőt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!