Magyar foci

Rebrov szerint sokkal nehezebb szezon vár a Fradira

A bajnoki címvédő vezetőedzője azonban erre készült, tudta, hogy magasabbak az elvárások.

A Ferencvárosi TC 1-0-ra nyert a Kisvárda Master Good ellen az OTP Bank Liga hetedik fordulójának záró mérkőzésén, így már csak három pont a lemaradása az éllovas Mol Fehérvár FC mögött.

A Fradi egy 86. percben esett találattal nyerte meg a meccset úgy, hogy előtte a Kisvárda háromszor is nagyon közel járt a vezetés megszerzéséhez. A meccs után Szerhij Rebrov, az FTC vezetőedzője a klub honlapján mondta el véleményét.

Nagyon nehéz mérkőzés volt, de egyébként is úgy gondolom, hogy ez a szezon sokkal nehezebb lesz, mint az előző. Az ellenfelek is mást játszanak ellenünk, emellett az elvárások is sokkal nagyobbak felénk. Fontos három pontot szereztünk egy olyan csapat ellen, amely nagyon kompakt védekezésre képes. Minden meccsre külön készülünk. A Ludogorec elleni meccs teljesen más lesz, arra a találkozóra is meg kell találnunk a megfelelő taktikát

– utalt a csütörtöki Európa Liga-találkozóra a szakvezető. A Fradi az EL második körében a Bajnokok Ligája-selejtezőből már jól ismert bolgár riválisát fogadja 18.55-től.

OTP Bank Liga, 7. forduló

Ferencvárosi TC–Kisvárda Master Good 1-0 (0-0)
Gólszerző: Leandro (86.)

Szombati eredmények:
Mezőkövesd Zsóry FC–Budapest Honvéd 1-2 (0-1)
Debreceni VSC–Puskás Akadémia FC 1-2 (0-2)
Kaposvári Rákóczi FC–Diósgyőri VTK 2-0 (1-0)
Zalaegerszegi TE FC–Paksi FC 3-1 (2-1)
Mol Fehérvár FC–Újpest FC 0-2 (0-0)

Az élmezőny: 1. Mol Fehérvár FC (18 pont), 2. Ferencvárosi TC (15 – 6 meccs), 3. Mezőkövesd Zsóry FC (15), 4. Puskás Akadémia FC (13)

Kiemelt kép: fradi.hu

Olvasói sztorik