Magyar foci sport

Meglepő, mibe fektette a pénzét Dzsudzsák

Az egészségügyben lesz érdekelt a válogatott játékos.

A Ripost című bulvárlap szerint Dzsudzsák Balázs hozzávetőleg évi 2.2 millió euróért, azaz 735 millió forintért futballozik az arab emírségekbeli al-Ittihad Kalbában, így minden lehetősége megvan, hogy keresse a befektetési lehetőségeket. Az újság úgy tudja, a légiós társtulajdonos a győri futballstadionnál nyíló Rába Medical Centerben. A diagnosztikai magánrendelőben kifogástalan körülmények között, várakozási idő nélkül készítenek MRI-, ultrahang- és röntgenvizsgálatokat.

A Ripost szerint Dzsudzsákék új vállalkozása jelentős anyagi befektetést igényel, hiszen egy modern MRI-készülék ára körülbelül 100 és 300 millió forint közé tehető.

Ahogy a labdarúgó Instagram-oldalára felkerülő videón látható, a Rába Medical Center recepciójának falán maga Dzsudzsák is felbukkan…

Kiemelt kép: Szirtesi László/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!