Nemzetközi foci sport

Még néhány hasonló megmozdulás, és a Real Madrid gyorsan visszahívja Ödegaardot

Élete formájában a húszéves norvég.

Egészen zseniális, ahogy Martin Ödegaard észrevette Mikel Oyarzabalt a Real Sociedad–Alavés LaLiga-ütközet (3–0) tizenkilencedik percében. A húszéves norvég valósággal lubickol a baszkoknál, akik káprázatos rajtot (4-1-1) vettek a spanyol élvonalban.

Ödegaard a Real Madrid kölcsönjátékosaként szerepel a Sociedadban, ahol augusztusban a hónap játékosának választották. Hat forduló elteltével két találatnál és egy gólpassznál jár, nem csoda, hogy a madridi lapok azt ecsetelik, a következő évadra szinte bizonyosan megtartják a fővárosiak.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!