Magyar foci

Nikolics Nemanja év végén otthagyná az MLS-t

Nikolics Nemanja csapata, a Chicago Fire az idei bajnokságban csak vergődik. A korábbi magyar válogatott csatár együttesének már csak két meccse maradt, hogy ledolgozza hárompontos hátrányát és elcsípje a playoffot. A korábbi egyszeres gólkirály a DIGI Sport híradójának adott interjújában elmondta, amíg ninics vége a szezonnak, nem foglalkozik a jövőjével, de nagyon úgy fest, hogy nem marad az MLS-ben.

„Az MLS-ben nagyon mások a szabályok, van egy olyan is, hogy amikor lejár a szerződésem, a klubom akkor még mindig el tud adni Amerikán belül. Vagy alá tudunk írni egy új szerződést, de ez nem téma most. A menedzserem nyáron itt volt, és beszélt a sportigazgatóval, egy nagyon korrekt beszélgetésük volt.

Itt most, jelen pillanatban nem téma a szerződéshosszabbítás, de ugyanúgy nem téma, hogy Amerikában maradjak.

Lehet, hogy szezon után lesznek ajánlataim, de most nem szerepel a terveim között, hogy Amerikában fogok maradni”

– árulta el félreérthetelenül Nikolics.

A focista 2018 áprilisában egyébként pont aarról beszélt, hogy szeretne majd a pályafutása végén újra a Vidiben játszani, így nem zárható ki teljesen, hogy a téli átigazolási szezonban erre is sor kerül. Egyelőre viszont csak annyi biztos, hogy ha nem jön össze a rájátszás a chicagóiakkal, minden bizonnyal elhagyja Amerikát a támadó.

Kiemelt kép: TF-Images/Getty Images

Olvasói sztorik