Magyar foci

Rebrov: Készen állunk az újabb kihívásra

Az Európa Liga után vasárnap már telt házas bajnokit játszik a Ferencváros.

A bajnoki címvédő Ferencváros a csütörtöki, Espanyol elleni 1-1-es EL-meccse után vasárnap a ZTE ellen lép pályára az NB I-ben. A 17 órakor kezdődő összecsapást a második fordulóból pótolják be.

Rebrov letette a névjegyét: fél órán át oktatott a Fradi Barcelonában
Ismét kiderült, hogy az NB I tempója nem tudja tökéletesen felkészíteni a játékosokat a nemzetközi meccsekre, viszont a Fradi jó kezdése, valamint a nem annyira fegyelmezett, mint inkább hősies védekezése így is meglepő eredményt szült az Espanyol ellen. Elemzés.

Az ukrán vezetőedző, Szerhij Rebrov elégedett volt a hétközben mutatott játékkal, és biztos benne, hogy a következő csoportmeccsen még jobbak lesznek. Most azonban a zalaegerszegiekre figyel.

Biztos vagyok benne, hogy egy nehéz mérkőzés lesz, telt ház előtt játszunk majd, mind a két csapat és a szurkolók is nagyon várnak már erre a találkozóra. Számunkra most az a legfontosabb, hogy minél előbb regenerálódni tudjunk, hosszú nap volt a csütörtöki, pénteken pedig még egy hosszú repülőút is fárasztotta a játékosokat. Mindentől függetlenül készen állunk az újabb kihívásra, és megfelelő állapotban leszünk, hogy a legjobbunkat nyújtsuk

– mondta a klubhonlapnak.

Kiemelt kép: fradi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik