Magyar foci sport

Balogh Norbert győztes gólt szerzett Angliában

Egyelőre a Hull City U23-as csapatában kapott szerepet.

Balogh Norbert sokat tett azért, hogy gyorsan megkedveltesse magát Angliában: péntek délután győztes találatot lőtt új klubja, a Hull City U23-as csapatában. A Debrecent, Olaszországot és Ciprust is megjáró magyar támadó az 58. percben érkezett szépen, és higgadtan gurított a bal alsó sarokba. A Hull második együttese 2–1-re verte a Leeds Unitedet, ez volt Balogh második mérkőzése.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!