Magyar foci

Rebrov elmondta, mire számít a Fradi ellen készülő Bödétől

Az ukrán tréner szerint nagyon kemény ellenfél a Paks.

Böde Dániel szombat este először léphet pályára előző csapata, a Ferencváros ellen azt követően, hogy nyáron hét év után visszatért Paksra. A csatár a Paks színeiben a 150., összességében a 350. élvonalbeli összecsapására készül.

Böde 200 bajnoki találkozón 89 gólt szerzett a fővárosi zöld-fehéreknél, akikkel kétszer nyert bajnokságot, valamint háromszor hódította el a Magyar Kupát. A 2015-2016-os idényben gólkirály volt.

„Rebrov egy kiváló edző, a profizmus jellemzi, sokat tanulhatnak tőle a játékosok, de most ellenfélként találkozunk, és bízom benne, most én tudok majd neki újat mutatni a pályán” – fogalmazott.

Böde Dániel gyomorideggel készül a Fradi ellen
A Paks labdarúgója elárulta, van már benne drukk a korábbi csapata elleni szombati bajnoki előtt.

A támadóról Szerhij Rebrov, a Fradi ukrán vezetőedzője is beszélt a klubhonlapnak adott interjújában.

Nagyon kemény ellenfél, ráadásul legutóbb a fantasztikusan kezdő Mezőkövesdet verték meg idegenben. Nem lesz könnyű dolgunk, már csak azért sem, mert Böde Dániel is őket erősíti nyár óta. Danit nagyon szerették a szurkolóink, és ő mindig mindent beleadott a győzelemért. Most is biztosan így lesz, hiába szerette meg ő is a Fradit, szombaton azon lesz, hogy bizonyítson, és gólt szerezzen ellenünk. Mi pedig mint mindig, most is a három pontért szállunk harcba.

Kiemelt kép: fradi.hu

Olvasói sztorik