Magyar foci sport

Eb-selejtező: spanyol sztárbíró fújja a sípot a szlovákok ellen

Az előző idényben BL-elődöntőt vezetett, a magyar válogatottnak még sosem dirigált.

Az MLSZ hivatalos Twitter-oldalának tájékoztatása szerint a spanyol Antonio Miguel Mateu Lahoz vezeti hétfőn a Magyarország-Szlovákia Eb-selejtezőt. Asszisztensei Pau Cebrian Devis és Roberto Diaz, a negyedik játékvezető pedig Xavier Estrada Fernandez lesz.

Messi januártól más csapatokkal is tárgyalhat
Lapértesülések szerint egy elég megengedő kitétel is bekerült a klasszis szerződésébe, ami miatt most fájhat a Barca-vezetők feje.

A 42 éves játékvezető még sosem dirigált a magyar válogatottnak, a szlovákoknak is csak egyszer, amikor 2017-ben megverték Szlovéniát világbajnoki selejtezőn. Lahos Európa legmagasabban jegyzett sípmesterei közé tartozik, az előző idényben ő vezette a Tottenham-Ajax Bajnokok Ligája-elődöntőt.

A magyar és a szlovák válogatott hétfőn a Groupama Arénában csap össze 20.45-től.

Kiemelt kép: ADRIAN DENNIS / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!