Magyar foci

Barcelonában műtötték meg a Vidi válogatott védőjét

Hat-nyolc hetet vesz igénybe Fiola Attila felépülése.

A Mol Fehérvár FC hivatalos honlapján közölte: Barcelonában esett át műtéten a klub válogatott védője, Fiola Attila. A molfehervarfc.hu-t Dr. Kovács Tibor csapatorvos tájékoztatta a játékos állapotáról.

Fiola Attilát kedden Barcelonában megműtötték. Az esetében nem egy konkrét sérülésről van szó, hanem egy krónikus, elhúzódó folyamatnak az eredményeképp kialakult íngyulladásról. Az előző szezonban hármas terhelést kapott játékosunk (bajnokság, Európa Liga és válogatott), de már ezt megelőzően is jelentkeztek ezirányú tünetei. Az elmúlt időszakban állandó kezelésre szorult, ezért kellett az operáció mellett dönteni. Azért a mostani időszakot választottuk, mert most veszítjük a legkevesebb időt, hiszen két hét szünet van a bajnokságban. Az artroszkópos térdműtét jól sikerült, jövő héten már elkezdheti a rehabilitációt Fiola Attila, a teljes felépülés körülbelül hat-nyolc hetet vesz majd igénybe.

Fiola a korábbi sérülése miatt kihagyta a tavaszi Európa-bajnoki selejtezőket, és nyár elején sem számíthatott rá Marco Rossi kapitány – bár meghívta az Azerbajdzsán és Wales ellen készülő keretbe, formáját nem sikerült százszázalékosan visszanyernie, így nem vett részt a találkozókon.

Kiemelt kép: molfehervarfc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik