Magyar foci sport

Megúszta a legrosszabbat az Isael által megtaposott diósgyőri

Meglehetősen csúnya jelenet miatt került korán emberhátrányba az FTC a Diósgyőr elleni NB I-es bajnokin, Isael taposta meg Vági Andrást, akit le is kellett cserélni, hordágyon vitték le.

A Fradi tíz emberrel is nyert, Isael pedig azóta bocsánatot kért Vágitól.

A Diósgyőr védőjét nagyon rossz helyen találta el a brazil légiós, de a Bors a klubra hivatkozva azt írja, a férfiassága nem sérült meg, a combján keletkezett sebet pedig a helyszínen összevarrta a csapatorvos.

A combsérülése miatt akár több hetet is kihagyhat a korábban az MTK-ban, a Paksban és a Mezőkövesdben is megforduló Vági.

Kiemelt kép: M4 Sport

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!