Magyar foci sport

Újra légiósnak áll Tajti Mátyás

Távozott a DVTK-tól, irány a lengyel élvonal.

A lengyel élvonalban szereplő Zaglebie Lubin a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette az eddig a Diósgyőrben szereplő Tajti Mátyást

A 21 éves labdarúgó három évre írt alá új csapatánál, és a 11-es mezt fogja viselni. A Lubin kétszeres bajnok (1991, 2007), legutóbb a hatodik helyen zárt.

A klubhonlapon hosszasan méltatják az új játékost, megemlítve magyarországi csapatait (Ferencváros, Fehlrvár, Puskás Akadémia), majd kiemelik, hogy 15 éves korában a Barcelona szerződtette.

Innen a Málagához került, majd 2018 nyarán a Diósgyőri VTK-hoz írt alá, ahol az elmúlt szezonban 31 meccsen öt gólt szerzett.

Ebben az idényben Tajti négyszer volt kezdő a DVTK-nál, ám a Fradi elleni vasárnapi meccsen már nem volt a keretben.

Emberhátrányban is behúzta a Fradi
Isaelt hamar kiállították, Mikalaj Szihnyevics gólja mégis három pontot ért.

Kiemelt kép: zaglebie.com

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!