Magyar foci sport

A visszatérő Feczesin három perc után betalált az Újpestben

Tizenhárom év után lőtt gólt lila-fehér színekben.

A Törökországból hazatérő Feczesin Róbertnek három és fél percre volt szüksége ahhoz, hogy újra betaláljon az Újpest csapatában: a 33 éves támadó Balázs Benjamin mintaszerű beadását fejelte a Budapest Honvéd kapujába, így 13 év után szerzett újra gólt újpesti színekben.

Sokáig nem örülhettek a lila-fehérek, Eke Uzoma négy perccel később egyenlített, majd Amadou Moutari és Gazdag Dániel góljával a 30. percre már 3-1-re vezetett a kispesti csapat, amely végül 3-2-re nyert.

Ötödször is nyert a Fehérvár, a Mezőkövesd nagy sorozata viszont véget ért
A Budapest Honvéd és az újonc Kaposvár is megszerezte első győzelmét.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!