Magyar foci sport

Böde a Fradi kézisével vigasztalódik, miután válságba került a házassága

Válságba került Böde Dániel házassága, írja a Ripost. Az FTC-ből a Paksba visszatérő válogatott csatárnak áprilisban született meg a harmadik gyermeke, de ez sem mentette meg a kapcsolatát.

Aki ismeri Danit, az tudhatja, mindent megtett a házasságáért, a családjáért, azonban volt egy pont, amikor nem ment tovább

– idézte a lap Böde egyik meg nem nevezett ismerősét.

Bödének azóta új párja van, aki nem más, mint az FTC női kézilabdacsapatának kapusa, Bíró Blanka. Ők ketten a Ferencváros-Dinamo Zagreb BL-selejtezőn mutatkoztak először nyilvánosan együtt, és a lap informátora szerint több hónapja együtt élnek, így a focista jelenleg a Madocsa-Paks-Budapest háromszög között ingázik folyamatosan.

Ezeket a fotókat a Bíró Blanka Instagram-oldalán találtuk:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

😊👋🏽☀️ #GASjeans

Blanka Bíró (@biroblanka) által megosztott bejegyzés, Ápr 11., 2019, időpont: 6:36 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

😊👯‍♀️🤾🏽‍♀️ #friends #friendship #smile #laugh #ftckezilabda #handball

Blanka Bíró (@biroblanka) által megosztott bejegyzés, Aug 25., 2019, időpont: 9:06 (PDT időzóna szerint)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!