Magyar foci

Böde Dániel megint őszinte volt

A korábbi Ferencváros közönségkedvenc egyetlen mondattal éreztette a két zöld-fehér klub közti különbséget.

Böde Dániel, a Paksi FC nyáron szerződtetett labdarúgója a klub idénynyitó sajtótájékoztatóján elmondta: nagyszerű a hangulat az öltözőben, és jól érzi magát a hazai környezetben.

Az öltözőben kiváló a hangulat, egy a nyelvünk és egy a célunk is. Jól érzem magam itthon

– közölte a Ferencvárostól hét év után Paksra visszatért Böde Dániel markáns, a két zöld-fehér csapat öltözője közti különbséget sejtető mondatát a klub honlapja.

Benzema mesterhármassal mentette meg a Real Madridot
A királyi gárda 5-3-ra nyert a Fenerbahce ellen.

A további érkező Holczer Ádám és Osváth Attila kifejtették: a csapatkapitányhoz hasonlóan jó döntésként élték meg Paksra szerződésüket, hiszen könnyen ment a beilleszkedésük, és jó állapotban várják a bajnoki rajtot. A paksiak szombaton, Kisvárdán lépnek pályára az OTP Bank Liga első fordulójában.

A szintén nyáron érkezett új vezetőedző, Szivics Tomiszlav hangsúlyozta: az edzőmeccseikből nem szabad túlzott következtetéseket levonni.

Majd most, e hétvégétől kell megmutatni, mire vagyunk képesek. Továbbra is sok a munkánk, de örülök, hogy ennyi játékosból meríthettem az alapozási időszakban

– tette hozzá a szakember.

Haraszti Zsolt ügyvezető kiemelte: a szlovéniai edzőtáborra visszahívták minden kölcsönjátékosukat, de az új igazolásaik túlnyomó része is megérkezett már addigra. Így a szakmai stáb közel negyven játékossal dolgozott az elmúlt hetekben.

A végső keret azonban még mozgásban van, többen már más csapatoknál próbáznak, valamint ne felejtsük el, tart még az átigazolási időszak

– nyilatkozta.

Balog Judit ügyvezető elsősorban a paksi stadion rekonstrukciójáról és a bérletértékesítésről tájékoztatta a közönséget. Elmondta: “gőzerővel épül a főlelátó”, és bízik benne, hogy az A-lelátót a jövő év elején már birtokba vehetik. A bérlet- és jegyárakat illetően kiemelte: “változatlan árakkal” dolgoznak. Bognár Péter szakosztályelnök hangsúlyozta: a felkészülési eredményeik őt optimizmusra sarkallják, és klub filozófiájának megfelelően a jövőben is csak magyar játékosokat foglalkoztatnak.

www.paksifc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik