Magyar foci sport

A Vidiből igazolhat a Budapest Honvéd

Kulcsposzton szorultak meg a fővárosiak.

A csakfoci.hu információi szerint a Budapest Honvédban folytatja pályafutását Tomás Tujvel, aki az Európa Ligába súlyos sérülést szenvedő Lefkovits Robi helyére érkezik.

A honlap úgy tudja, akár az Újpest elleni hétvégi bajnokin is számíthat rá Giuseppe Sannino vezetőedző, hiszen a héten sor kerül a klubváltásra.

Az elmúlt tizenöt év legnagyobb mérkőzésére készül a Fradi
A zöld-fehérek csapatkapitánya arra számít, a szurkolótábor segíthet kivívni a továbbjutást.

Tujvel korábban bajnok volt Vidivel, de szerepelt a Dunaszerdahely és a Mezőkövesd csapataiban is. 34 éves.

Kiemelt fotó: molfehervarfc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!