A következő élő közvetítés része Semmit nem mutatott a Fradi, de legalább nem került távolabb az EL-től

Egy dolognak örülhet a Fradi: nem romlottak az esélyei az EL-re

Az öt védővel felálló Suduva meglepetésre már a második percben helyzetbe került az EL-playoff első meccsén, de Dvali óriási becsúszással menteni tudott, aztán a tizedik percben Verbickas fejese után szökött fel a vérnyomásunk.

A Fradi szép lassan átvette az irányítást, a Suduva pedig felhúzta a falat a kapuja elé, amit a kreativitást nélkülöző magyar akciók nem tudtak megbontani. Mivel a Fradi titki-takája nem idézte a Barcelonáét, így maradtak az átlövések, de Sigér és Zubkov kísérlete is mellé szállt.

A második félidő elejét megnyomta a magyar bajnok, Heister lövésénél már kapaszkodnia kellett a Suduva horvát kapusának, aztán Tokmac próbált hasonló gólt szerezni, mint Máltán, de ezúttal nem célzott elég pontosan.

A Fradi nyári igazolása, a tavaly Norvégiában gólkirályi címet szerző Boli meglehetősen súlytalan volt, Tokmac ellenben próbálkozott, és egy ízben a nagyot védő Kardum fosztotta meg a góltól.

A Fradi nem mutatott sokat, de vigasztalhatja, hogy ellenfele sem túl acélos brigád. A Groupama Arénában mindenesetre izgalmas lesz a visszavágó, az biztos.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik