Magyar foci sport

Egy csapatban Nikolics és Ibrahimovic

A dupla után természetesen ott a helye a forduló együttesében.

Megmutattuk Nikolics Nemanja két gólját a Philadelphia Union ellen, előbb közelről perdített a kapuba, majd könnyedén értékesítette a tizenegyest.

A nagyszerű teljesítmény után mi sem természetesebb, hogy a Chicago Fire magyar csatára bekerült a forduló álomcsapatába az észak-amerikai bajnokságban. Nem fest rosszul a Nikolics, Zlatan Ibrahimovic, Adama Diomande támadósor.

Kiemelt kép: Facebook/Chicago Fire

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!