Magyar foci bajnokok ligája

Óriásit bulizott a Dinamo Zagreb a Fradi legyőzése után az öltözőben

A Ferencváros hiába harcolt ki 1-1-es döntetlent a Dinamo Zagreb otthonában a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójában, hazai pályán 4-0-ra kikapott a horvát bajnoktól a visszavágón.

Történelmi vereséggel esett ki a Fradi a BL-ből
Az első félidő után még élt a remény, de térfélcsere után összecsuklott a Fradi.

Az eredményt látva azt hihetnénk, hogy simán elverték a magyarokat a vendégek, ám ez messze nem így történt. Nguen Tokmacnak két nagy helyzete is volt a meccs elején, sőt az első félidő végén is csak egy gólra volt a hosszabbítás. Minden szónál többel felér azonban az a videó, ahol a Dinamo Zagreb játékosai tombolnak a Fradi legyőzése után. Lám, ennyit számított ez a siker a horvátoknak.

Jogos a zágrábi öröm, hiszen legrosszabb esetben is az Európa Liga főtáblára jutott a csapat, de a Rosenborg kiejtése sem tűnik lehetetlen a BL-szereplésért. Ami a zöld-fehéreket illeti, Szerhij Rebrov csapata a Maccabi Tel Aviv–Suduva párharc győztesével játszik majd az EL-főtábláért.

Bajnokok Ligája-selejtező, 3. forduló, visszavágó

Ferencváros–Dinamo Zagreb 0-4 (0-1)
Budapest, Groupama Aréna, 22 000 néző.
v.: Ruddy Buquet (francia)
Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics, Blazic, Dvali, Civic – Haratin, Sigér, Skvarka (Heister 71.) – Zubkov, Szihnyevics (Boli 84.), Tokmac (Varga R. 65.).
Vezetőedző: Szerhij Rebrov
Dinamo Zagreb: Livakovic – Stojanovic, Dilaver, Peric, Leovac – Moro, Ademi (Gojak 69.), Olmo (Situm 84.) – Hajrovic (Majer 77.), Petkovic, Orsic.
Vezetőedző: Nenad Bjelica
Gólszerző: Ademi (16.), Petkovic (47.), Olmo (55.)
Sárga lap: Civic (24., 68.) ill. Ademi (26.), Hajrovic (28.), Gojak (79.)
Kiállítva: Civic (68.)

5-1-es összesítéssel továbbjutott a Dinamo Zagreb.

Kiemelt kép: Marjai János/24.hu

Olvasói sztorik