Magyar foci sport

Hosszabbított, aztán távozott a Honvéd játékosa

Kölcsönben Gyirmóton folytatja Májer Milán.

A Budapest Honvéd és a Gyirmót FC Győr vezetősége megegyezett arról, hogy Májer Milán a 2019–2020-as szezonban a feljutásra hajtó NB II-es együttes kölcsönjátékosa lesz. Egyúttal arról is beszámolt a kispestiek honlapja, hogy a 20 esztendős támadó 2022. június 30-ig szerződést hosszabbított a Honvéddal.

Májer Milánra hosszú távon számít a Honvéd, a folyamatos fejlődése és a felnőtt futballban való tapasztalatszerzés miatt is döntöttek úgy, hogy elengedik Gyirmótra, de a szakmai stáb (a többi kölcsönjátékoshoz hasonlóan) az ő szereplését is figyelemmel kíséri majd.

Kiemelt kép: honvedfc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!