Magyar foci bajnokok ligája

Rebrov: A nyugodtság vezetett a gólunkhoz

A Fradi vezetőedzője szerint jöhet a második félidő Budapesten.

Megírtuk: a Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a horvát Dinamo Zagreb otthonában a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójában, a párharc kedd esti első mérkőzésén. A visszavágót jövő kedden 20 órától rendezik a Groupama Arénában. A meccset Szerhij Rebrov vezetőedző értékelte a klubhonlapon.

Fradi-bravúr Zágrábban: gólt lőtt és döntetlent játszott a magyar bajnok
Gyorsan gólt kapott a Fradi, de talpra állt és bravúros eredményt harcolt ki.

Nagyon erős, támadó csapat ellen játszottunk. Ha megnézik, mennyit érnek a horvátok futballistái, akkor láthatják, milyen erősek. Talán nem lőttünk sokat kapura, de szereztünk egy gólt, ami nagyon fontos volt. Egy ilyen párharcban különösen. Ezzel együtt teljesen másfajta visszavágóra számítok. Jól kezdett a Dinamo, fontos volt a mérkőzés eleje is, a hazaiak pedig gólt is tudtak szerezni ebben a periódusban. De nagyon jól reagáltunk erre. Koncentráltak voltunk, sokat birtokoltuk a labdát, és a második félidőben ez a koncentráltság, nyugodtság vezetett a gólunkhoz is. A Dinamo a találata után nem jött előrébb, tartott tőlünk, és a biztonságos eredményre törekedett. Persze, amikor mi gólt szereztünk, mi is a biztonságos eredményt tartottuk szem előtt. Van egy kis előnyünk az első félidő után. Most jöhet a második félidő Budapesten.

A párharc győztese a BL-selejtező negyedik fordulójában a norvég Rosenborggal vagy a szlovén NK Mariborral találkozik, a vesztese pedig az Európa Liga-selejtező negyedik körében folytathatja szereplését az izraeli Maccabi Tel-Aviv vagy a litván FK Suduva ellen.

Kiemelt kép: fradi.hu

Olvasói sztorik