Magyar foci

Az Európa Liga a múlt, bajnok és kupagyőztes lenne a Fehérvár légiósa

Boban Nikolov mindent megnyerne a ma rajtoló magyar idényben.

Megírtuk: a mérkőzés végén emberhátrányban játszó liechtensteini FC Vaduz hosszabbítást követően 2-0-ra legyőzte a Fehérvár FC-t csütörtökön, az Európa Liga-selejtező második fordulójának visszavágóján, és ezzel továbbjutott.

Már megint arcon csapta a valóság a magyar focit
Mindig, amikor már elhinnénk, hogy talán kezdünk egyenesbe jönni, becsúszik egy kijózanító vereség.

A csapat pénteken ért haza, a gárda légiósa, Boban Nikolov pedig szombaton nyilatkozott a klubhonlapnak. A kellemetlen kiesés nem került szóba, a hazai bajnoki és kupatervek viszont igen.

Mindannyian nagyon várjuk már az új bajnokság kezdetét, külön öröm, hogy vasárnap este már ismét a MOL Aréna Sóstóban léphetünk pályára lelkes szurkolóink előtt. Tudjuk, hogy ellenfelünk, a Kaposvár az NB II-ből jutott fel, biztos, hogy számukra is plusz motivációval bír az első NB I-es forduló az új idényben, de mindez ránk is igaz. Tavaly a bajnokságot, idén pedig a Magyar Kupát nyertük meg, az előttünk álló szezonban pedig az a célunk, hogy duplázni tudjunk. Minőségi labdarúgókkal bővült a keretünk, szóval képesnek érzem a társaságot arra, hogy jövő májusban bajnoki címet és kupagyőzelmet is ünnepelhessünk, de addig nagyon hosszú út vezet, melynek az első állomása a vasárnap esti, Kaposvár elleni találkozó

– nyilatkozta Nikolov.

Kiemelt kép: molfehervarfc.hu

Olvasói sztorik