Magyar foci

Megtalálták a szurkolót, aki pályára dobta a petárdát a Honvéd meccsén

Megszólalt a Craiova elnöke.

Tizenegyesekkel ugyan elveszítette a román Craiova elleni EL-selejtező párharcot, de a Honvéd a hosszabbításban történt balhé miatt hivatalosan is megóvta a mérkőzést. Mint ismert, a román szurkolók a 119. percben hanggránátot dobtak a pályára, amely éppen a játékvezető mellett robbant fel, akit ápolni is kellett, helyére a negyedik számú sípmestert kellett becserélni.

Dani Alves aláírt új klubjához
A brazil klasszis hazatért, a Sao Paulóban folytatja.

A kispestiek szerint elfogadhatatlan, ami történt, a játékosok veszélynek voltak kitéve, ezért nem szabadott volna befejezni a találkozót. A román klub elnöke, Marcel Popescu is megszólalt a találkozó után, elárulta, hogy megtalálták a tettest, aki pályára dobta a petárdát.

Tudom, hogy milyen intézkedéseket hozhatnak, nem kerüljük el a szankciókat. Ez egy jó lecke számunkra, elfogadhatatlan, hogy valaki ilyen károkat okozzon az otthona számára. A szurkolók tiszteletet érdemelnek, mert nem a stadionba kilátogató összes 25 ezer szurkoló, vagy a televízió előtt ülő ezrek bűnösek. Beszéltem a biztonsági személyzettel, már azonosították a személyt, aki bedobta a petárdát

mondta a Digi Sportnak az elnök.

Kiemelt kép: Twitter

Olvasói sztorik