Magyar foci sport

Két ZTE-játékos került kórházba Dzsudzsákék ellen

Mint beszámoltunk róla, a Dzsudzsák Balázs bombagóljával vezetést szerző al-Ittihad Kalba elleni felkészülési mérkőzéssel zárta az alapozást az OTP Bank Liga-újonc Zalaegerszegi TE FC. A találkozó csak egy félidőig tartott, ugyanis felhőszakadás miatt – 2-1-es ZTE-vezetésnél – félbeszakadt, azonban két zalai játékosnak már ezt megelőzően el kellett hagyni a pályát sérülés miatt.

A ZTE hivatalos Facebook-oldala számolt be róla, hogy „a mérkőzés 12. percében Bolla Bendegúz és Szépe János olyan pechesen ütközött az ellenfél támadójával, hogy mindkettőjüket le kellett cserélni. Szépe orrcsonttörés gyanúval, Bolla agyrázkódással került kórházba.”

Kiemelt kép: ZTE FC Zalaegerszeg Facebook

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!