Nemzetközi foci sport

MU: ha Fernandes és Szavics jön, Pogba mehet

Lapértesülések szerint a portugál és a szerb játékoson múlik a francia világbajnok sorsa.

A Corriere dello Sport jelezte, hogy egyezségre jutott a portugál Sporting és az angol Manchester United, így Bruno Fernandes orvosi vizsgálatokra érkezik az angol klubhoz, és ha minden jól sikerül, az őszt már a Premier League-ben kezdheti meg. Az átigazolási díja 70 millió euró körül lesz.

Azonban Fernandes érkezése nem csak az MU-nak jöhet jól: az AS szerint ez az egyik kulcs ahhoz, hogy Paul Pogbát eladják a Real Madridnak. Mint azt a lap írja, a manchesteriek még nem tettek le a laziós Szergej Milinkovics-Szavics leigazolásáról sem, ha ő befut az augusztus 8-i átigazolási piac-zárás előtt, akkor elengedik a franciát a LaLigába.

Kiemelt kép: Hector Retamal/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!