Magyar foci sport

Dzsudzsák irgalmatlan nagy gólt lőtt a Zetének

Jó harminc méterről sült el a magyar válogatott csapatkapitány bal lába.

Mint beszámoltunk róla, a Zalaegerszegi TE FC és az al-Ittihad Kalba egymás ellen játszott felkészülési mérkőzést szombat délután. A két súlyos sérülést is hozó találkozó a nagy vihar miatt a 2-1-es ZTE-vezetéssel zárult első félidőt követően félbeszakadt – a vezetést még az emírségekbeli együttes szerezte, Dzsudzsák Balázs óriási szabadrúgásából:

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!