Magyar foci

Kiemelezték a Fradi hibáit, ezeket használnák ki a máltaiak

Darren Abdilla vezetőedző szerint a Valletta FC jó meccset szeretne játszani Budapesten a BL-selejtezőben.

Megírtuk: Szerhij Rebrov vezetőedző szerint a Ferencváros labdarúgóinak elsősorban mentálisan kell felkészülniük a máltai Valletta FC kemény játékstílusára a Bajnokok Ligája-selejtező második körében.

Rebrov kemény párharcra készül és változtat a Ludogorecet kiejtő kezdőn
Olyan eredményt akar elérni a Fradi a Valletta elleni első meccsen, ami után joggal bizakodhat majd a továbbjutásban a csapat.

„Nem a legjobb kvalitású játékosok alkotják, de nagyon jó felépítésűek és ennek megfelelően erős és agresszív játékstílust képviselnek” – mondta a keddi sajtótájékoztatón az MTI érdeklődésére az ukrán szakember, aki kijelentette, azt várja csapatától, hogy a saját játékára koncentráljon.

A vendégcsapat sajtótájékoztatóján Darren Abdilla vezetőedző is megszólalt. Elmondta, hogy alaposan elemezték az FTC–Ludogorec párharc mindkét mérkőzését.

Két jó meccset láttunk, véleményem szerint a magyar csapat új játékosai nagyon jól teljesítettek. Elemeztük a hibákat is, amelyeket remélhetőleg ki tudunk használni szerdán

– nyilatkozta. A májusban kinevezett tréner hozzátette, a labdarúgásban semmi sem lehetetlen, nagyon jó csapat ellen készülnek, kemény csatára számítanak, de jó meccset szeretnének játszani.

A BL-selejtező második fordulójában a Ferencváros szerdán 20 órától fogadja a Valletta FC-t a Groupama Arénában, a visszavágót jövő kedden rendezik Máltán.

Kiemelt kép: Valletta FC

Olvasói sztorik