Magyar foci bajnokok ligája

Rebrov kemény párharcra készül és változtat a Ludogorecet kiejtő kezdőn

Szerhij Rebrov szerint a Ferencváros labdarúgóinak elsősorban mentálisan kell felkészülniük a máltai Valletta FC kemény játékstílusára a Bajnokok Ligája-selejtező második körében.

Valamennyi csapat, amely a Bajnokok Ligája selejtezőjében szerepel, nálam azonos besorolás alá kerül. A saját országukban ők a legjobbak, így mindenképpen kemény összecsapásra készülünk a Valletta ellen is. A saját futballunkat kell játszanunk, fontos, hogy a legjobb formánkat tudjuk hozni majd

mondta keddi sajtótájékoztatóján a Ferencváros ukrán vezetőedzője.

„Nem a legjobb kvalitású játékosok alkotják, de nagyon jó felépítésűek és ennek megfelelően erős és agresszív játékstílust képviselnek” – mondta az MTI kérdésére.

Rebrov hétfőn hosszabbított szerződést a klubnál, aminek kapcsán elmondta, boldog a Fradinál, a játékosokkal és a vezetőkkel is jó a kapcsolata.

Arról már írtunk, hogy volt változás a keretben és az ukrán szakember szavai alapján a csapat összetételében is lesz, mivel a máltai csapat teljesen más stílust képvisel, mint a Ludogorec.

A kapus Dibusz Dénes, aki a bolgár bajnoki elleni visszavágón tizenegyest is védett, nem bánná, ha ezúttal kevesebb dolga lenne. Szerinte a Valletta FC a kontrajátékra fog alapozni, és oda kell majd figyelniük, amikor az ellenfél váratlanul letámad.

Olyan eredményt kell elérni, hogy joggal bizakodjunk a továbbjutást illetően a máltai visszavágón

– jelentette ki a válogatott hálóőr.

A BL-selejtező második fordulójában a Ferencváros szerdán 20 órától fogadja a Valletta FC-t a Groupama Arénában, a visszavágót jövő kedden rendezik Máltán.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Olvasói sztorik