Magyar foci

Torghelle Sándor rejtélyére akár fény is derülhet a hétvégén

Kevesen tudják, de pályafutása elején Torghelle Sándor is strandfocizott, a 2019-es bajnokság kiírásakor ígéretet is tett egy látogatásra.

Az első hazai bajnokságon, 2004-ben én is pályára léptem, sőt, az első fordulókban az akkori csapatommal mindenkit legyőztünk, ám mivel időközben a nagypályán elkezdődött a felkészülés, a bajnokság második felében már nem léphettem pályára. Mindig szívesen megyek olyan helyre, ahol labdát látok, biztos, hogy az idei strandfoci bajnokságra is kilátogatok – hogy milyen szerepkörben, azt még nem árulom el.

– mondta még az első forduló előtt az MTK-tól távozó csatár, ám választ azóta sem kaptunk rá, milyen formában csatlakozik a programhoz.

A bajnokság viszont a végéhez közeleg, hiszen hétvégén volt az alapszakasz második, egyben utolsó hétvégéje. Ebben biztossá vált, hogy súlyos 20–1-es vereségével pont nélkül marad, míg a Zebegény pontazonosság ellenére sem jutott a hatos döntőbe. Íme az alapszakasz végeredménye:

A liga döntőjét július 27 és 28 között tartják a fővárosi Lupa Beach-en és könnyen elképzelhető, hogy valamilyen formában Torghelle Sándor is részt vesz majd az esemény. Bizonyára nagy durranás lesz!

Kiemelt kép: Szirtesi László/Getty Images

Olvasói sztorik