Magyar foci

A Fradi-tarcsi rendezte az igazi mészárlást

Hatot lőttek a Siófoknak, Szpirovszki visszatért.

A Ludogorec szerda esti legyőzése (2-1) után csütörtök délelőtt újra munkába lendült a Ferencváros, amelyben a BL-selejtezőn nem vagy csak keveset játszók kaptak lehetőséget a másodosztályú Siófok ellen – írja a klubhonlap.

Első nemzetközi tétmeccsét megnyerte Rebrov a Fradi élén
Először vezette a Ferencváros nemzetközi mérkőzésen az ukrán szakember, sikerrel vette az akadályt.

A Gróf – Botka, Leandro, Frimpong, Civic – Csonka, Sigér – Varga R., Rui Pedro, Bőle – Lanzafame kezőcsapatú Fradi a háromszor harminc percig tartó összecsapás kezdetétől irányította a játékot. Több helyzet után a gólgyártást a 10. percben Bőle Lukács kezdte, miután egy remek kiugratást követően közelről a kapuba talált (1-0). Alig néhány perccel később az egy kölcsönben töltött szezon után visszatérő Rui Pedro növelte az előnyt (2-0).

A második félórára beállt Isael és Sztefan Szpirovszki is, utóbbi sérülése miatt tétmérkőzésen tavaly októberben játszhatott legutóbb. A 60. percben egy szép kapáslövést követően éppen az északmacedón légiós növelte háromra a fórt (3-0).

A hajrára Szerhij Rebrov vezetőedző többet is cserélt, az ellenfél pedig elfáradni látszott. Az utolsó 15 percben Isael, Mikalaj Szihnyevics és Bőle is betalált még, így alakult ki a 6-0-s végeredmény.

„Ez a mérkőzés az felkészülés része volt, azok kaptak játéklehetőséget, akik nem vagy csak keveset játszottak tegnap. Az eredmény most másodlagos volt – nyilatkozta a FradiMédiának Rebrov. – A következő időszakban elemezni fogjuk a szerdai mérkőzés történéseit és az alapján beszélünk arról, hogy miben kell fejlődnünk a visszavágó előtt.”

Felkészülési mérkőzés

FTC–BFC Siófok 6-0
Gólszerzők: Bőle (2), Rui Pedro, Spirovski, Isael, Szihnyevics

Kiemelt kép: fradi.hu

Olvasói sztorik