Magyar foci

Tizenöt év után idén nem lesz Király Kupa

Lefújták a szombathelyi felkészülési tornát, átszervezik a lebonyolítást.

Elmarad a jövő péntekre tervezett Király Kupa labdarúgótorna. A Szombathelyi Haladás aznap a Kaposvárt fogadja a Haladás Stadionban – tudatta az NB II-be kiesett klub honlapja.

Tizenöt esztendővel ezelőtt rendezték először a Király Sportlétesítményben a 108-szoros válogatottsági rekorder kapus, Király Gábor által megálmodott Király Kupát. A viadalon minden évben négy együttes vett részt, a győztes pedig automatikusan meghívást kapott a következő évi tornára. Az ideit július 20-ra, jövő szombatra tervezték – ám a torna elmarad.

A Király Sportlétesítményben 15 éven keresztül sikeresen rendeztük meg a Király Kupát. A szervezőbizottság úgy döntött, idén nem rendezi meg, a jövőben pedig megújítja és átszervezi a felkészülési tornát

– idézi Komláti Istvánt, a Királysport menedzserét a haladas.hu.

Az NB II-re készülő szombathelyiek azonban nem maradnak edzőmeccs nélkül arra a napra, jövő pénteken 17 órakor a Haladás Stadionban az NB I-be frissen feljutott Kaposvárral játszanak. Előtte azonban még vár egy meccs a zöld-fehérekre, július 12-én, pénteken 19 órakor az osztrák másodikligás SV Lafnitz otthonában futballoznak.

Kiemelt kép: haladas.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik