Magyar foci

Levelet írt a Fradi-szurkolóknak a Vidihez szerződő játékos

Petrjak hétfőn már a székesfehérváriaknál állt edzésbe.

Hétfőn már az Európa Ligára készülő Mol Fehérvár FC-nél jelentkezett első edzésére a bajnok Ferencvárosi TC-től érkező Ivan Petrjak. A játékos távozására mind a szurkolók, mind a Fradi vezetői kritikus hangnemben reagáltak, talán ennek is köszönhető, hogy Petrjak búcsúzásképp levelet írt korábbi munkáltatójának és szurkolóinak, melyet saját Instagram-oldalán tett közzé:

Kedves szurkolók, volt elég időm gondolkodni, mielőtt leültem, hogy megírtam ezt a búcsúlevelet.

 

Sosem könnyű, de esetemben elég egyszerű, mert nem kell gondolkodnom, csak nyitott szívvel leírnom, amit érzek. A labdarúgás világában minden gyorsan történik, főleg ha nem is számítasz rá. Így volt ez 2018 júniusában, amikor Fradi-játékos lettem. És ez történt a legutóbbi két hónapban is.

 

Mielőtt egy új profi kalandba kezdek, szükségesnek tartom, és szeretnék elköszönni a Fraditól, illetve köszönetet mondani. Az elnöknek, Szerhij Rebrovnak, az orvosi stábnak, Orosz Pálnak, Hajnal Tamásnak, a vezetőknek, a dolgozóknak, a srácoknak az öltözőben, akikkel minden meccsen együtt harcoltunk a címerért és a Fradi teljes stábjának.

 

Egy rövid, de nagyon fontos és mozgalmas időszakot tölthettünk együtt. Azt hittem, más vége lesz, de ilyen az élet – ami megy tovább… Nem egyszerű, amíg egy férfi és játékos felnő, megért dolgokat, fejlődik. Többször mondtam már, de ma is megismétlem: meggyőződésem, hogy ez az év a sasoknál felejthetetlen marad számomra. A Fradi-szurkolók ebben az évben is megmutatták, hogy különlegesek, egyediek, érettek és kritikusok tudnak lenni, de egyben képesek felmérni a helyzetet, és a szenvedélyükkel pozitív energiát adni a csapatnak.

 

Tisztelet a Fradinak, amely tárt karokkal várt engem már az elejétől fogva. Külön köszönet a nagyszerű klub – amely mindig is az életem része lesz – szurkolóinak.

 

Szeretettel, Ivan Petrjak

View this post on Instagram

Dear fans, I have enough time to think before I seat to wright this farewell letter. ⠀ It's always not easy to do that but in my case it's very easy because I don't need to think up something….I just wright with my open heart. ⠀ In football world things happen quickly, especially when you don't expect them. That's how it was in June 2018 when I came to Fradi as a player. That's what has happened in the last two months too. ⠀ Before I take on a new professional adventure, I feel the need – and the pleasure – to say goodbye to and thank all at Fradi. ⠀ The President, Sergey Rebrov, medical staff, Orosz Pal, Tamas Hajnal, the directors, employees, my guys from the dressing rum with whom we fight every game on the pitch for this badge and all of the staff at Fradi. ⠀ We shared a short but important and intense period together. I believed that it was another ends but it's life. Life is going on…… ⠀ It's in difficult that a man and a player grows, understands, improves. I've said it many times and I'll repeat it today: I'm convinced that these year in Eagles 🦅 will remain indelible in my story. ⠀ They've been year in which Fradi fans, once again, have proven themselves to be special, unique, mature and also critical, but able to understand situations and turn their passion into positive energy for the team. ⠀ A salute to Fradi, which welcomed me with open arms from the very beginning of my career in a club. ⠀ My sincere thanks go to all the fans and supporters of this great club which is – and always will be – a part of my life. ⠀ With love, Ivan Petryak 👋👋👋 ⠀ @ftcofficial #hajrafradi #ferensvaros #petryak #ivanpetryak

A post shared by Ванька Петряк (@petryak1994) on

Kiemelt kép: molfehervarfc.hu