Magyar foci

Halmosi döntött: Haladás vagy búcsú

Visszavonul a korábbi válogatott játékos?

Múlt vasárnap lejárt Halmosi Péter szombathelyi szerződése, így teljesen bizonytalan, mit tartogat számára a jövő. A 39 esztendős futballista hónapokkal ezelőtt kikerült a Haladás keretéből, a legutóbbi idényben tíz NB I-es mérkőzésen mindössze 315 perc jutott neki.

A vasiak legendáját az ugytudjuk.hu érte el. Halmosi a szombathelyi portálnak leszögezte, február 13. óta senki sem kereste a vezetők közül, így most sem tudja megmondani, a jövőben egyáltalán számol-e vele a csapat.

302 mérkőzést játszottam a Szombathelyi Haladásban, édesapám 306-ot. Azt hiszem, ennél jobban semmi sem mutatja azt, hogy mennyire fontos az életemben ez a csapat. Talán pontosan ezért van az, hogy nagyon rosszul viselem azt, ha nem mennek rendben a dolgok, és ezt nem is tudom sokáig magamban tartani. Talán a kelleténél vehemensebb vagyok, ezért is történt az, hogy már az év elején jeleztem, nem fog jóra vezetni, ha nem lesz változtatás. Az eredményét sajnos most már mindenki látja. Ettől függetlenül én kinyújtott kézzel jelentkezek: itt vagyok, lehet velem számolni

– mondta Halmosi az Ugytudjuknak.

A korábbi 35-szörös válogatott középpályás hozzátette, a másodosztályban is segít, ha kell – akár játékosként, akár más szerepkörben. Egyszersmind leszögezte, ha a Haladásban nem tud tovább focizni, akkor befejezi a profi karrierjét.

Kiemelt kép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Olvasói sztorik