Magyar foci

Klubot váltott a magyar válogatott középpályás, légiósként folytatja a védő

Mezőkövesden hatalmas mozgás volt pénteken.

Igazán mozgalmas napja volt az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC labdarúgócsapatának. Érkezőről, távozóról és kölcsön után végleg megszerzett játékosról is adtak hírt pénteken a klubhonlapok. A nevek ábécé-sorrendjében összefoglaltuk, mi is történt.

Koszta Márk

A távozási oldalon szerepel Koszta Márk neve, aki egy Nagy Dánielt és az Újpestet érintő csere keretében került a fővárosba. Koszta már át is esett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, és innentől az új állomáshelyén végzi majd a nyári munkát. Az ügy részleteiről lejjebb írunk.

Molnár Gábor

Megszületett a megállapodás arról, hogy Molnár Gábor további három évig a Mezőkövesd játékosa marad. A labdarúgó az elmúlt évben a Puskás Akadémia tagjaként kölcsönben szerepelt a kövesdi klubban, és már az előző szezon óta sokan próbálták maradásra bírni. Most megszületett a megállapodás a két érintett egyesület, valamint a játékos között, Molnár hároméves szerződést írt alá régi-új csapatánál.

Két játékossal szerződést bontott az NB I-es újonc
Több bejelentés is volt Kaposváron.

Nagy Dániel

Az előző szezont az Újpest FC csapatában töltő Nagy Dániel is a Mezőkövesdhez igazolt. A huszonnyolc éves, kétszeres válogatott középpályás az OTP Bank Liga előző két idényében tizennégy alkalommal talált az ellenfelek kapujába. A játékos hároméves szerződést írt alá, ám az átigazolás nem a szokott módon zajlott. A Mezőkövesd és az Újpest FC mindkét fél számára megfelelő feltételek mellett cserélt egymással, amíg ugyanis Nagy sárga-kékben folytatja pályafutását, addig az előző két szezonban a Zsóry mezét viselő Koszta az újpestiekhez szerződött.

Szalai Attila

A védőről még nincs hír a mezőkövesdi honlapon, a ciprusi bronzérmes Apollon Limasszol viszont a Facebookon hivatalosan bejelentette, hogy megszerezte Szalai Attilát. A játékos új klubja indul az Európa Liga selejtezőjében, ahol először a litván Kauno Zalgirisszel találkoznak majd.

Kiemelt kép: mezokovesdzsory.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik