Magyar foci

Két játékossal szerződést bontott az NB I-es újonc

Több bejelentés is volt Kaposváron.

Fodor Marcell kettő, míg Hegedűs Dávid egy évvel hosszabbította meg szerződést az NB I-es újonc Kaposvárral. Továbbá biztossá vált, hogy Horváth Ferenc és Csernák Martin Tibor is máshol folytatja pályafutását – írja a klubhonlap.

Hegedűs 2009-től 2013-ig erősítette már az NB I-es Rákóczit, amelynek mezét eddig 115 élvonalbeli mérkőzésen öltötte magára. A 34 esztendős védekező középpályás tavaly nyáron tért vissza a somogyi megyeszékhelyre, és egy évig még biztosan marad.

Nem biztonságos a Mol Fehérvár FC stadionja, Felcsútra költöznek
A Pancho Arénában rendezik az Európa Liga első selejtezőkörének visszavágóját.

Fodor 2017-ben csatlakozott az akkor még NB III-as együtteshez, így a harmad-, illetve a másodosztályból való feljutásból is oroszlánrészt vállalt. A belső, illetve bal oldali védőként is bevethető labdarúgó újabb két évre kötelezte el magát. A 31 éves játékos lábában eddig 87 NB I-es mérkőzés van.

Az együttes közös megegyezéssel két játékossal is szerződést bontott. A saját nevelésű Horváth Ferenc öt másodosztályú bajnoki és ugyanennyi Magyar Kupa-mérkőzésen jutott szóhoz az elmúlt évben. A szintén 21 esztendős Csernák Martin Tibor tavaly csatlakozott az együtteshez a Nyíregyházától. A támadó az elmúlt évadban tizenegy bajnokin és öt Magyar Kupa-meccsen lépett pályára, utóbbiakon két gólt szerzett.

Kiemelt kép: rakoczifc.hu

Olvasói sztorik