Magyar foci sport

Itt a fehérvári válasz a Fradi őrült igazolásaira

Sajtóhírek szerint a Premier League-et is megjárt Florin Gardosért versengnek.

Román sajtóértesülés szerint Rus Adrián (Mol Fehérvár FC) és Fülöp Lóránd (Puskás Akadémia) után újabb játékos szerződhet az NB I-be Romániából. Úgy tudjuk, hogy az Universitatea Craiova játékosa, Florin Gardos neve több magyar klubnál is fölvetődött, többek közt a fehérváriak is érdeklődnek iránta.

A harmincéves középhátvédnek akadnak török ajánlatai is, ám játékoshoz közeli forrásunktól megtudtuk, a magyar ligát preferálja, mivel közel van szülővárosához, Szatmárnémetihez. Emellett az NB I színvonaláról és infrastruktúrájáról is jó véleménnyel van.

Gardos 18 évesen mutatkozott be a román élvonalban a Concordia Chiajna futballistájaként, majd jó teljesítményét látva a Steaua Bucuresti szerződtette. Pályafutása legjobb éveiben került Angliába, a Southampton 6,5 millió eurót sem sajnált érte, ehhez képest mindössze 11 meccset játszott a Premier League-ben és hét további kupameccsen jutott szóhoz.

2018-ban előbb kölcsön, majd végleg az Universitatea Craiova futballistája lett, de megromlott a viszonya a vezetőséggel, amely 2019 tavaszán kölcsönadta. A nyáron viszont végleg megválna Gardostól, vélhetően sokkal kisebb összegért, mint a Transfermarkt 650 ezer eurós becslése.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!