Magyar foci

Fiola az EL-sorsolás után: Még sosem jártam Montenegróban

A második körrel nem foglalkoznak Székesfehérváron.

Természetesen mindenki nyomon követte itt az ausztriai edzőtáborban az EL-sorsolást. Egyelőre túl sok információval nem rendelkezünk az FK Zetaról, de biztos vagyok benne, hogy akárcsak a korábbi években, úgy most is teljesen feltérképezi a szakmai stábunk az aktuális ellenfelünket. Jómagam még sosem játszottam Montenegróban, sőt még az országban sem jártam korábban, úgyhogy ebből a szempontból nekem ez egy különleges párharc lesz.

Ezt nyilatkozta a Mol Fehérvár honlapjának Fiola Attila, azt követően, hogy a fehérváriak megkapták a montenegrói FK Zetát az Európa Ligában.

– A célunk természetesen az, hogy továbbjussunk, de egy percig sem szabad félvállról venni egyik meccset sem, ugyanolyan komolyan kell készülnünk, mint a tavalyi BL-selejtezőinkre. Az edzőtáborban nagyon kemény edzéseken veszünk részt, élvezem a munkát és annak is örülök, hogy végre semmilyen sérülése nem hátráltat. A szerdai, második körös sorsolással és a következő lehetséges ellenféllel azonban nem foglalkozunk, mostantól csak az számít nekünk, hogy az első akadályt sikerrel vegyük. Végül, de nem utolsó sorban valamennyi magyar klubcsapatnak nagyon sikeres nemzetközi szereplést kívánok, remélem mind a négy csapat jól fog szerepelni Európában, ez az egész magyar labdarúgás szempontjából fontos lenne – tette hozzá Fiola Attila.

Kiemelt fotó: molvidi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik