Magyar foci sport

Fiola az EL-sorsolás után: Még sosem jártam Montenegróban

A második körrel nem foglalkoznak Székesfehérváron.

Természetesen mindenki nyomon követte itt az ausztriai edzőtáborban az EL-sorsolást. Egyelőre túl sok információval nem rendelkezünk az FK Zetaról, de biztos vagyok benne, hogy akárcsak a korábbi években, úgy most is teljesen feltérképezi a szakmai stábunk az aktuális ellenfelünket. Jómagam még sosem játszottam Montenegróban, sőt még az országban sem jártam korábban, úgyhogy ebből a szempontból nekem ez egy különleges párharc lesz.

Ezt nyilatkozta a Mol Fehérvár honlapjának Fiola Attila, azt követően, hogy a fehérváriak megkapták a montenegrói FK Zetát az Európa Ligában.

– A célunk természetesen az, hogy továbbjussunk, de egy percig sem szabad félvállról venni egyik meccset sem, ugyanolyan komolyan kell készülnünk, mint a tavalyi BL-selejtezőinkre. Az edzőtáborban nagyon kemény edzéseken veszünk részt, élvezem a munkát és annak is örülök, hogy végre semmilyen sérülése nem hátráltat. A szerdai, második körös sorsolással és a következő lehetséges ellenféllel azonban nem foglalkozunk, mostantól csak az számít nekünk, hogy az első akadályt sikerrel vegyük. Végül, de nem utolsó sorban valamennyi magyar klubcsapatnak nagyon sikeres nemzetközi szereplést kívánok, remélem mind a négy csapat jól fog szerepelni Európában, ez az egész magyar labdarúgás szempontjából fontos lenne – tette hozzá Fiola Attila.

Kiemelt fotó: molvidi.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!