Magyar foci

Rossi több helyen változtat: itt a magyar válogatott várható kezdőcsapata

Az azeri sikerhez képest Kleinheisler László és Nagy Dominik is kimaradhat.

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya az MTI kérdésére válaszolva úgy fogalmazott a Wales elleni Eb-selejtezőt megelőző sajtótájékoztatón: több helyen is változtat a bakui kezdőcsapaton, de nem azért, mert elégedetlen lett volna bárkivel is, hanem mert a taktika ezt kívánja.

Nem Marco Rossi ül a válogatott kispadján Wales ellen
Cosimo Inguscio helyettesíti az eltiltott szövetségi kapitányt.

Wales sokkal jobban edzett csapat, mint az azeri, muszáj taktikai változtatásokkal élni. Minden kezdő tizenegyet ez határoz meg

– jelentette ki, részleteket ugyanakkor nem árult el. Az MTI mindenesetre közzétett egy várható kezdőt: ebből a bakui csapathoz képest kikerült Kleinheisler László, a helyére Pátkai Mátét tették a középpályán, míg a támadóknál Nagy Dominik helyett Varga Roland kezdhet.

A magyar és a walesi válogatott kedden 20.45 órától csap össze a Groupama Arénában, és amennyiben a hazaiak pontot szereznek, biztosan az E csoport élén maradnak. Marco Rossi irányítása alatt a magyar válogatott még százszázalékos hazai pályán.

A magyar válogatott várható kezdőcsapata az MTI szerint:

Gulácsi Péter – Lovrencsics Gergő, Willi Orbán, Baráth Botond, Korhut Mihály – Nagy Ádám, Pátkai Máté – Dzsudzsák Balázs, Szoboszlai Dominik, Varga Roland – Szalai Ádám

Kiemelt kép: MLSZ

Olvasói sztorik