Magyar foci sport

Varázslatos a Hertha üzenete a búcsúzó Király Gábornak

Naná, hogy a mackónadrág a téma.

Megmutattuk Király Gábor meseszép búcsúszavait, ahogy azt is, a 43 esztendősen elköszönő kapus miként akasztja szögre a legendás mackónadrágját.

A magyar válogatottban 108 alkalommal pályára lépő futballista bejelentéséről a nemzetközi sajtó is megemlékezett, korábbi klubja, a német Hertha – melynek kapuját 1997 és 2004 között 252 mérkőzésen védte – pedig kedves üzenettel búcsúztatta.

„Kedvenc melegítőnadrágosunk befejezi pályafutását. Mindent köszönünk, Gábor! Bármikor szívesen látunk az öregfiúk-csapatunkban, ahol mindig vár majd rád egy mackónadrág” – olvasható a berliniek Twitter-oldalán.

Kiemelt kép: Boris Streubel/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!