Magyar foci

A korábbi kapitány szerint az MTK a legesélyesebb a kiesésre

Glázer Róbertet meglepte a kék-fehérek utóbbi gyenge formája.

Ugyan a bajnoki cím sorsa már eldőlt, de így is óriási izgalmak várhatóak az OTP Bank Liga utolsó fordulójában. Még nem dőlt el ugyanis, hogy a Haladás mellett melyik klub búcsúzik az NB I-től, a kiesés ellen a 34 pontos MTK Budapest, valamint a 35 ponttal álló DVTK és Kisvárda harcol. A fővárosi kék-fehérek a dobogóért hajtó Honvédot, a Diósgyőr a szintén bronzra pályázó Újpestet, a Kisvárda pedig a Mezőkövesdet. A Rangadó állandó szakértője, a korábbi magyar szövetségi kapitány Glázer Róbert úgy érzi, az MTK helyzete a legnehezebb az utolsó játéknapon.

Griezmann két csapat közül választhat?
Bejelentette, hogy, otthagyja az Atlético Madridot, ám a folytatásról egyelőre nincs szó.

Bízom abban, hogy tiszta mérkőzések lesznek és minden csapat odateszi magát az utolsó meccseken, és tényleg a reális eredmény fogja eldönteni a kiesést. Úgy érzem, hogy a legnagyobb bajban az MTK van, amely az utolsó öt mérkőzését elveszítette. Véleményem szerint nagyon jó játékosok alkotják az MTK keretét, ezért meglepő számomra, hogy a végére így szerepelnek. A jelenlegi formája alapján azonban az MTK áll a legközelebb a kieséshez.

– magyarázta Glázer Róbert, aki szerint az is nehezíti az MTK dolgát, hogy a Budapest Honvéddal találkozik.

A Honvéd a dobogóért küzd, és biztos vagyok abban, hogy a kispestiek mindent megtesznek a harmadik helyért és a Magyar Kupa megnyeréséért. Ha lazán venné most az MTK elleni meccset, akkor fináléra már nehéz lenne felszívnia magát. A DVTK ellenfele, az Újpest is a harmadik helyért harcol, de a Diósgyőrt jelenleg jobb formában érzem. 

Kiemelt kép: mtkbudapest.hu

Olvasói sztorik