Magyar foci

Minden jegy elkelt a Wales elleni Eb-selejtezőre

A budapesti rendezésű női Bajnokok Ligája-fináléra is gazdára talált minden belépő.

Az MLSZ beszámolója szerint minden jegy elkelt a magyar válogatott június 11-i, Wales elleni Európa-bajnoki selejtezőjére. A találkozóra péntek reggel indult el a jegyértékesítés a Szurkoló Klub tagjai számára, akik rögtön lecsaptak a lehetőségre, és két nap alatt csaknem minden belépő gazdára talált.

Hatalmas az érdeklődés Marco Rossi együttesének szereplésére, amit az is jól mutat, hogy a márciusi, Horvátország elleni meccs előtt 6000 szurkoló váltott bérletet a teljes selejtezősorozatra. És mint az ismert, a Szlovákia–Magyarország Eb-selejtezőn néhány magáról megfeledkező szurkoló rasszista magatartása miatt az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) szektorbezárással büntette az MLSZ-t, így 3000-rel kevesebben lehetnek ott a Wales elleni találkozón. Mindezek révén az eladható jegyek száma radikálisan lecsökkent, a szabad helyek mindössze néhány óra alatt elfogytak.

Hasonlóan gyorsan fogytak a jegyek a női Bajnokok Ligája döntőjére is, ami szintén a Ferencváros stadionjában lesz május 18-án. A döntős csapatok, a Lyon és a Barcelona is visszaadott egy kontingenst az előzetesen általuk kért, de el nem adott jegyekből. Ezek eredetileg nem voltak Magyarországon értékesíthetőek, de az elmúlt napokban itthon is lehetett vásárolni belőlük – a szurkolók pedig azonnal rácsaptak az újabb, a korábban eladottakhoz hasonlóan igen kedvező áron kínált belépőkre, és mostanra egyetlen hely sem maradt a ferencvárosi stadionban – írja az mlsz.hu.

Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Olvasói sztorik