Magyar foci

A Fradi legendája elmondta, miben jobb Rebrov, mint Thomas Doll

Vincze Ottó szerint a német szakember abba fáradt bele, hogy nem tudott olyan eredményt elérni, amelyet elfogadtak volna.

Az utánpótlás Danone-kupa nagyköveteként Szegeden, az SZVSE-pályán nézte az U12-esek meccseit a Ferencváros Bajnokok Ligája-menetelésének egykori fontos láncszeme, Vincze Ottó, akivel a Délmagyarország beszélgetett. Szóba került a jelenlegi Fradi is.

– Bár matematikailag még két pontot szereznie kell, de az én szememben már bajnok a Ferencváros. Látszik Szerhij Rebrov elképzelése, és az is jót tehet a nyári kupaszereplésnek, hogy már télen ezek szerint alakították át a csapat keretét. Sok új játékos volt, akit be kellett építeni. Az igazi nagy kihívás azonban a nemzetközi színtér lesz, ahol majd maradandót kell alkotni. Thomas Doll talán abba fáradt bele, hogy nem tudott olyan eredményt elérni, amelyet elfogadtak volna. A Ferencvárosnak mindig támadnia kell.

Azt is megkérdezték tőle, hogy jut-e még ideje futballozni.

– Sajnos le kellett állnom vele, mert a profi sport rengeteg pozitív hozadéka mellett egyik hátrányaként a térdeim nagyon rossz állapotban vannak. Az öregfiúkmeccseket általában műfüvön játsszuk, és ilyenkor egy hétig csak csoszogok. Az orvosok eltiltottak tőle, így inkább a szívemet gyötröm azzal, hogy nem futballozom, mint a testemet. Azért amikor összejövünk Lipcseivel, Dragónerrel, Lisztessel, Nyilasival, akkor meg akarjuk váltani a világot. Csak már nem tudjuk. A fejünk, a szívünk a helyén, a testünk viszont már nem bírja.

Kiemelt kép: MTI

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik