Magyar foci

Sportszerűségből ötös: szándékosan hagyta ki a tizenegyest a magyar csapat

A játékos nem értett egyet a büntetővel, ezért a kapushoz gurította a labdát.

Magabiztosan nyerte a kiszombori kiesési rangadót a Móravárosi Kinizsi a Csongrád megyei II. osztályban, azonban a 6–0-s vendégsikerrel végződött meccs mégsem erről marad emlékezetes. A Móraváros ugyanis még 1–0-s vezetésénél szándékosan kihagyott egy büntetőt – írja a delmagyar.hu.

– Nem értettük az ítéletet, és nem akartunk ilyen áron előnyt szerezni – kezdte Klippel Ádám. – Az edzőnk, Gerebicz Attila hozta meg a végső döntést, de közösen gondoltunk erre, majd odagurítottam a kapus kezébe a labdát. Többen odajöttek hozzánk az ellenféltől is gratulálni, és megköszönték, amit tettem. Ha ők vezettek volna, akkor is kihagytuk volna. Látszottak a gondok az ellenfélnél, reméljük, be tudják fejezni a bajnokságot! – mondta a móravárosiak játékosa.

Klippel Ádámnak akcióból összejött a gólszerzés, két alkalommal is eredményes volt a meccsen.

– Az elsőnél Magyari Béla visszatett labdája után két védő mellett toltam el, majd a rövidbe rúgtam spiccel. A másodiknál egy rossz kirúgás után bő húsz méterről egyből visszaemeltem a labdát – részletezte a szezonban ezzel három találatnál járó futballista.

Kiemelt kép: Móravárosi Kinizsi HSK

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik