Magyar foci

Halmosi: Besokalltam, elgurult a gyógyszerem

Február közepén került ki a Haladás keretéből a korábbi 35-szörös válogatott Halmosi Péter, aki azóta csak a lelátóról szurkolhat a csapatának. Bár a szombathelyiek utolsó hét bajnokijukból ötöt is megnyertek, Halmosi attól fél, rossz vége lesz az idénynek.

A korábban Angliában is légióskodó Halmosit azért tették ki a keretből, mert az edzésen veszélyeztette nigériai csapattársa, Funsho Bamgboye testi épségét.

Tisztában vagyok azzal, hogy akkor hibáztam. De volt előzménye az esetnek, amiről egyelőre nem szeretnék beszélni. Majd egyszer, talán. Annyit kijelenthetek, nem személyes ellentét volt az oka. Besokalltam, elgurult a gyógyszerem

– mondta a Nemzeti Sportnak adott interjúban Halmosi, aki nehezményezi, hogy két hónapja nem áll szóba vele a vezetőség.

Eljön az a pillanat, amikor Mohamed sem megy a hegyhez. Azért nekem is van önbecsülésem. Nem követtem el akkora hibát, hogy ezt érdemeljem.

A ballábas játékost kétszer is kitették korábban a keretből, de mindkétszer volt visszaút, most azonban úgy néz ki, nincs. Halmosi szerződése júniusban lejár, így könnyen lehet, hogy tétmeccsen már nem viseli a Haladás mezét.

Ha egyesek szerint így kell búcsúznom, sajnálom. A Haladáshoz fűződő érzéseim viszont nem tulajdonosoktól, vezetőktől vagy edzőktől függenek. Nekem a Haladás vallás. Az elmúlt két hónapban megéltem nehéz pillanatokat, de volt és van valami, ami tartja bennem a lelket: az, hogy én még akkor is itt leszek, amikor jó néhányan már nem.

Olvasói sztorik