Magyar foci

Zsótér: Aki ismer, tudja, hogy nem vagyok nagyképű

Zsótér Donát pazar megoldásával győzött az Újpest az NB I. 27. fordulójában a Mezőkövesd ellen, a támadó középpályás egy labdaszerzés után emelte át a vendégek kapusát látványosan.

Szenzációs góllal döntött az újpesti támadó
Nagyszerű megoldást választott a lila-fehérek játékosa.

A meccs után nemcsak a gólt, hanem a játékos nyilatkozatát is felkapta az internet, mivel Zsótér azt mondta, az extra megoldások teszik őt kimagasló játékossá, ezzel tud kiemelkedni a mezőnyből.

A 23 éves focista ezzel a nyilatkozattal kiapadhatatlan muníciót nyújtott a Trollfoci nevű Facebook-oldal számára, amely azóta is napirenden tartja a témát különféle mémek formájában.

Amikor rájössz, hogy nem Ronaldot kellett volna leigazolnod, hanem ZSÓTÉR DONÁTOT…

Közzétette: TrollFoci – 2019. április 16., kedd

Hatalmas meglepetés a 8. évad első epizódjában!!! :O

Közzétette: TrollFoci – 2019. április 15., hétfő

Közzétette: TrollFoci – 2019. április 11., csütörtök

“Nem nagyon érzékeltem semmit abból, hogy az internet ennyire felkapta a nyilatkozatom. Nem igazán vagyok aktív a közösségi médiában, van ugyan egy Instagram-oldalam, de az csak a fociról és a családomról szól. Hogy megbántam-e a nyilatkozatot? Egy őszinte megnyilvánulás volt, de rosszul fejeztem ki magam, kétértelműen, eszembe sem volt, hogy magamra irányítsam a reflektorfényt. Aki ismer, tudja, hogy nem vagyok nagyképű, mindig a csapat érdekeit nézem

– nyilatkozta kérdésünkre Zsótér.

A mostani idényben a bajnokságban, a Magyar Kupában és az EL-selejtezőben 34 meccsen lépett pályára, ezeken 6 gólt és 7 gólpasszt jegyzett. A Mezőkövesd elleni átemelős gólja mellett a Sevilla elleni bombája volt az idénybeli másik igazán emlékezetes villanása.

„Jól érzem magam Újpesten, meg vagyok elégedve a helyzetemmel, főleg, hogy az utóbbi időben visszakerültem a csapatba. Annak is örülök, hogy meg tudom hálálni a bizalmat. Vannak céljaim, jó lenne külföldön is kipróbálni magam, remélem, egyszer eljön ez az idő is” – nyilatkozta Zsótér, amikor arról kérdeztük, lehet-e esélye arra, hogy a nyáron klubot váltson, és a magyarnál erősebb bajnokságba szerződjön.

Öt fordulóval az NB I vége előtt az Újpest a harmadik helyen áll, és ha megőrzi ezt a pozíciót, akkor ismét EL-résztvevő lesz.

Olvasói sztorik