Magyar foci sport

Hollywoodi sikerfilmek kulisszái mögé nézett be a REAC

Remekül szerepel a bajnokságban a nagy múltú klub.

Továbbra is küzd a bajnoki címért a Budapest első osztályában szereplő, nagy múltú REAC csapata, amely kevesebb bajnokit lejátszva csupán hárompontos hátrányban van az éllovas Kelen SC mögött. A rákospalotai csapat bejutott a Budapest Kupa döntőjébe is, ahol április 24-én szintén a Keles SC lesz az ellenfele.

Lemajmozott futballista még sohasem vágott vissza ilyen zseniálisan
Gouano le akart vonulni a pályáról, ám maradt, majd szenzációsan nyilatkozott.

Nem véletlen a korábban szebb napokat is megélt REAC kiváló szereplése, ugyanis a szakmai munkát a háttérből sportigazgatóként a már NB I-ben edzőként is bizonyító Mátyus János irányítja, a klubra szívügyeként tekintő Forgács Tamás ügyvezető pedig a megfelelő körülményeket próbálja megteremteni. A REAC kerete a minap egy csapatépítő programon vett részt, az ORIGO filmstúdióba tehettek látogatást.

A kerületi országgyűlési képviselő közbenjárásával lehetősége nyílt a csapatnak, hogy látogatást tegyen a nagy hollywoodi produkciókért is felelős ORIGO filmstúdiónál, ahol Horváthné Dr. Fekszi Márta igazgató vezetésével tekinthettünk a kulisszák mögé.

– tájékoztatott Forgács Tamás ügyvezető elnök.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!