Magyar foci

Hasmenés a Szombathelyi Haladásnál is

Az MLSZ nyílvánkoságra hozta a játékvezetői küldést.

Mint ismert, az MTK szerette volna elhalasztani a Szombathelyi Haladás elleni bajnokiját, mert a csapat több játékosa is vírusos hasmenéssel küszködött. A halasztásba végül sem a szombathelyiek, sem az MLSZ nem ment bele, így megrendezik a bajnokit, pedig a vasiaknál is vannak gondok.

– Az MTK-ból nem egyszerű felkészülni, hiszen két hadrendet is alkalmaznak, Lucsánszky Tamás érkezésével átálltak a háromvédős rendszerre – mondta Horváth Ferenc, a Haladás vezetőedzője a klub honlapjának. – A csapat játékát Bognár István és Kanta József személyében két kreatív, technikás futballista szabja meg. Az előzmények tükrében azonban nem tudjuk, kik alkotják az MTK keretét, kik érkeznek Szombathelyre. De nekünk teljesen mindegy, melyik csapat az ellenfelünk, milyen összeállításban lép pályára, rajtunk csak a győzelmek segíthetnek.

Egyelőre semmit sem értünk el, továbbra is utolsók vagyunk a tabellán, folyamatosan eredménykényszerben, nyomás alatt állunk, így lesz ez most is. De játékosaim profi futballisták, tudják ezt kezelni. Nincs mese, nyernünk kell. Bosnjak Predrag, Saláta Kornél, Gyurján Márton sérült, Priskin Tamás öt sárga lapja miatt hiányzik, Tamás László pedig vírusos hasmenéssel bajlódik.

Kiemelt fotó: www.haladas.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik