Magyar foci

Sérülés miatt elvesztette csapatkapitányát a Paks

Gévay Zsoltot ebben az évadban már nem láthatjuk a pályán.

Az NB I-es Paksnál igen hosszú a sérültek listája, ezért a klubhonlap most összefoglalta, kinek hogy halad a felépülése. Szabó JánosBartha László és Fejes András már a múlt hétvégén játékra jelentkezett a Fradi ellen, így ők felépültek.

Gévay Zsolt a csontos lerakódás következtében begyulladt jobb bokaízületére előbb prp-injekciót kapott, majd fokozatos terhelés mellett a csapattal edzett, azonban fájdalmai, mint ezúttal nyilatkozta, nem múltak.

Sajnos a kezelés, amin átestem nem garancia a teljes felépülésre, megpróbáltuk, de nagyobb beavatkozásra van szükség. Artroszkópos eljárással ki kell tisztítani a csontosodást, hisz’ így felelőtlenség lenne tovább terhelni.

A csapatkapitány jelen pillanatban időpontra vár, a kisebb műtétet követően négy hétig biztosan harcképtelen lesz, könnyen lehet tehát, hogy ebben az évadban már nem láthatjuk a pályán.

Nagy Richárd egy hete még az MRI-vizsgálatának eredményére várt fáradásos szárkapocscsont-repedéses víziókkal. Mára kiderült, más a helyzet. A képalkotói vizsgálat a szindezmózis ín részleges elszakadását mutatta ki.

Az orvosunkkal történő konzultáció során úgy ítéltük meg, nem kell belenyúlni, nem szükséges műtét, viszont két hétig nem végezhetek semmiféle edzést, ami a sérült lábamat terhelné.

A középpályás hozzátette, a kontrollvizsgálat a jövő hét utolsó napján esedékes. Akkor egy újabb MRI-vizsgálatot követően derül majd ki, hogy a gyógyulás mértékétől függően milyen jellegű feladatokat végezhet ismét.

Kulcsár Dávidnak az Újpest elleni mérkőzés során több mint valószínű, hogy elszakadtak, sérültek a jobb térdében a keresztszalagjai. A védőt meg is műtötték, egyelőre nincs frisebb hír róla.

Simon ÁdámHaraszti Zsolt és Vági András helyzete egyértelmű, napról napra azon igyekeznek, hogy mihamarabb visszatérjenek. Kecskés Tamás bordarepedésének két hetes teljes pihenőjéből egy letelt, ő várhatóan még ebben a szezonban visszatérhet.

Címlapkép: paksifc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!